Hirdetés
      • Elváltozások a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémával fordulok önhözz ,hogy a makkomon rendszerint pirosodás van állandó jelleggel, 7-8 orvos látta már a problémámat rengeteg gyógyszeret kiprobáltam és jelenleg is használok pimafucortor (de használtam már ,canesten, azitromicin, kulonboző gomba ellenes gyógyszerek,fucidin kenőcs,pimafucort), fontos megemlítenem hogy herpeszre is kezeltek már , ezek a problémák januártól állnak fent megállás nélkül( ez teljesen el múlt azóta).Van hogy 80%-90%elmulik a pirosodás es minden rendben de orgazmus után sokszor csak romlik a helyzet.Az STD szűrésem negatív lett.Tegnapi napon történt aktus utána a makk tövében több helyen hegek,sebek horzsollások kelletkeztek kifejezetten erős fájdalmaim nincsenek ,csak pirosodás. A kérdésem az lenne hogy a körülmetélésen kivül van más lehetőség a gyógyulásomra ? Illetve lehetseges hogy a tegnapi aktis utan azert tortent kisebbedes horzsolas a makk tövében mert igen hevesen és intenzíven voltam a párommal? Miért van az hogy orgazmus után sokszor csak romlik a helyzet legyen barmilyen jellegű a szexuális aktus . Illetve ez miatta a “betegség “ miatt a lelki egézségem is romokba került , illetve fontos megjegyeznem hogy a barátnőmön kivűl senkivel nem voltam. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Makk témában

        Lehet hogy csak maga az irritáció okozza a kipirosodást. Nem tudom, hogy nincs-e vesehomokja, mert még az szokott hasonló elváltozást okozni a makkon. Ha tartósan megmarad, és nem tudnak kimutatni kiváltó okot, akkor a körülmetélést meg lehet próbálni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2019. július 09., 12:49; Megválaszolva: 2019. július 24., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: