• regeneráló krém/gél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egy régebb óta fennálló és viszonylag kényes problémával fordulok Önhöz. Seb van az orromon belül, amely húzódik, ég. A problémát egy orrspray váltotta ki, amely felmarta a nyálkahártyámat. Nagyon sok kellemetlenséget okoz és nehezen gyógyul. Eddig neogranormont, körömvirágkrémet használtam rá, de javulást még nem érzékeltem. Tudna olyan készítményt ajánlani, amely felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, nem bántja a nyálkahártyát, biztonsággal használható ezen a bőrfelületen? Hallottam a curiosa gélről, cikatridináról, de orvosi vélemény nélkül nem mertem őket alkalmazni. Várom válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Orr témában

        Kedves Kérdező! Gyógyszertárban vegyen vazelint és azt kenje az orrába.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 20., 09:31; Megválaszolva: 2018. október 04., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: