Melanoma utókezelés

Tisztelt Doktornő! Férjemnél februárban melanómát diagnosztizáltak.Csatolmányban elküldöm az utolsó ambuláns lapját, amiben minden le van írva.Áttétet szerencsére nem találtak, Kérdésem, szükség van-e az Intron A injekcióra 1 évig, ami beadása után másnap minden alkalommal tarkó és hátfájdalmai vannak. A vérképében a fehérvérsejt alacsonyabb, valamint a Monocita % magasabb. A Monocita Giga/L jó.Ez mit jelent? Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza melanoma témában

Véleményem szerint is indokolt az interferon kezelés. A mellékhatások idővel csökkeni szoktak, az influenzaszerű tünetek megszűnnek. A fehérvérsejt csökkenés az interferon kezelés mellékhatása, figyelni kell rá, mert esetleg dóziscsökkentést tehet szükségessé. Ha a monocyta % magasabb, de az abszolút számbeli érték jó, akkor annak nincs semmi jelentősége.

Kérdés: 2017. szeptember 04., 18:53; Megválaszolva: 2017. október 01., 14:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy
Jónapot! Van egy anyajegy a talpamon ami az elmúlt 2 hónapban elég nagyra nőtt. Más színek is meg jelentek rajta, és az alakja is sokat változott....
CT kiértékelés
Tisztelt Doktornő! Megtenné kérem, hogy megnézi a CT összefoglalót és elmondja milyen túlélési esélyeim vannak? Úgy érzem, a kórházban nem...
Melanomát befolyásoló gyógyszerek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2016 augusztusában a jobb alkaromról rosszindultú anyajegyet távolítottak el. Semmilyen kezelést nem kaptam, 3 havonta...
Melanoma malignum szövettani eredmény
Kedves Doktornő! Férjemet melanoma kimetszéssel megműtötték. A második/ biztonsági zóna metszés/ utáni szövettan értelmezéséhez kérném...
Melanoma malignum szövettan...
Tisztelt Doktor Nő! Február 24-én egy melanomát távolítottak el a mellkasomról (sternum felett) . A szövettan szerint Breslow-féle tu.vastagság: ...