Kontakdermatitis

Tisztelelt Doktornő! Azt szeretném kérdezni hogy milyen kenőcsöt használjak az Egyéb ágnes okozta irritativ kontakdermatitis Bőrszárasság betegségre 4-ik éve! kezelnek ezzel a betegséggel minden fajta kenőcsöt irtak már de nem használt semmi A két lábbabfeje viszket nagyon de a mellbimbóim is a felső mellkasom is viszket nagyon a fejbőröm is viszket éjszakánként is felkelek rá, nem tudok még aludni sem, mert állandóan vakaródzok főlek estefelé jön rám meg hajnalban.Nem tudom már Mitévő legyek! Előre is köszönöm mielőbbi válaszát!

Dr. Bodnár Edina válasza Viszketés témában

Hasonló tüneteket rühesség és gyógyszerallergia vált ki. Először is kezelje le magát Infectoscabbal, hogy a rühességet kizárjuk. Az ágyneműket, ruhákat fertőtlenítse ki. Szedjen allergiagyógyszer, illetve az InfectoScab kezelést követően kenje a bőrét Advantanos hydrophil kenőccsel (receptköteles készítmény) . Ha így sem szűnnek 4 hét alatt a tünetek, akkor gondolja át, hogy nincs-e olyan gyógyszer, amit kb. 4 éve kezdett el szedni, mert akkor azt le kell cserélni.

Kérdés: 2016. január 18., 19:10; Megválaszolva: 2016. január 22., 14:09
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mi lehet az oka?
Üdvözlöm! Az utóbbi időben egész testes viszketést, időnként piros pöttyöket, foltokat, szorszáll gyulladásokat tapasztaltam, van ahol jobbna...
Bőr viszketês
Ha melegviz éri a bőröm akkor kezdek viszketni.mitöl lehet a bőrön nem látni semmit.mitöl lehet segitségét kérném.
Viszketés
Tisztelt Doktornő! Évek óta fürdés, zuhanyzás után (hideg vagy meleg víz) erős viszketés kezdődik pár perccel a törölközés után, ami...
érzékeny bőr
Kedves Dr.Bodnár Edina, Az alábbi kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni. kb. három hónapja érzem, hogy a hátamon, főként közép tájon...
Bőrgomba vagy másról van szó?
Tisztelt Doktornő! Orvoshoz még nem mentem ezzel kapcsolatban, először az Ön véleményére lennénk kíváncsi. Szóval soha nem volt ilyen jellegű...