Linola testápoló

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A lányomnak, aki 19 éves ekcémát diagnosztizált a bőrgyógyász doktornő, aki Elocom krémet írt fel, és Linola milch testápolót javasolt. A krémet a lányom nem szívesen használja, ezért megvettem neki a Linolát, de az első használatkor kivörösödött az arca, és égő érzést tapasztalt. Ezután jobb, ha nem használja a testápolót vagy próbálkozzon még? Válaszát köszönöm!

Dr. Árki Ildikó válasza testápoló használata témában

Kedves Kérdező! Ha a testápoló ilyen tüneteket okozott, akkor természetesen ne használja. Keressék fel ismét a bőrgyógyászt, említve ezt a panaszt és azt is, hogy az Elocomot sem használja bizonyos ellenérzések miatt. Beszéljék meg a problémát, mert csak így jutnak előbbre a kezelésben.

Megválaszolva: 2013. február 13.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...
Szeborreás dermatitis
Tisztelt Doktornő! Szeborreás dermatitis-el diagnosztizáltak, kevert arcbőröm van, a homlokom rendkívül zsíros, miteszeres és pattanásos, az arcom többi része...
Kutikula, eponychium
Kedves Doktornő! Szeretném tudni, hogy mi a különbség a kutikula és a hyponichium között. Sok helyen szinonimaként használják őket. A mellékelt kép szerinti?...