Kérdés Dr Tóth Gyöngyihez

Kedves Doktornő! Az orromon már nagyon régóta található valamilyen kinövés, képet is mellékelek. Most gondolkozom azon hogy le kellene szedetni ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Először is hogy pontosan mi ez, milyen eljárások léteznek a leszedetéséhez, körülbelül milyen árban vannak és hogy milyen mellékhatásokkal kell számolni, pl hegesedés mennyi a gyógyulási idő..stb... Nagyon szépen köszönöm előre is a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza bőrelváltozás az orron témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a kép kicsi, rossz felbontású és a diagnózis felállításához szükséges lenne nagyítós eszközzel végzett (dermatoscopos) vizsgálatra is. Mivel enélkül nem tudom megmondani, hogy mi pontosan az elváltozás, nem tudom azt sem megmondani hogy hogyan lehet eltávolítani, de nagy valószínűséggel sebészi kimetszéssel lesz lehetséges. Az ára ennek teljesen változó a magán praxisban, állami intézményben ingyenes. A hegesedés és a gyógyulás pedig alkattól függ és a végzett beavatkozástól is.

Kérdés: 2012. szeptember 12., 09:10; Megválaszolva: 2012. szeptember 13., 10:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
orrcsúcson kisebb elváltozás
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hete vettem észre az orrom csúcsán, az egyik oldalon egy terjedelmesebb vízhólyagnak tűnő elváltozást. Egy...
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás