Anyajegy eltávolítás

másfél évvel ezelőtt leszedtek két anyajegyemet a vállamról illetve a hasamról a vállamon lévő heg keloidossá vált és szeretném meg tudni hogy lehet-e valami módszerrel szépíteni a hegen. Mert a bőrgyógyászaton írtak fel 2 kenőcsöt (celo-cot és a demovate) de semmit sem használtak. A másik kérdésem pedig az lenne hogy most augusztusban ismét anyajegy eltávolításra kerül sor amelyet a belsőcombomról szednek le és attól félek hogy megismétlődik és ez is keloidossá fog válni. A válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza keloid témában

Sajnos a keloidra való hajlam miatt a következő műtét után is fennáll a keloidképződés lehetősége, ezért már a varratok eltávolítása után azonnal kezdje el Cicaplasttal kenni a területet. A már kialakult keloidon kozmetológiai beavatkozások, pl. dermabrázió tud halványítani. Kérje magán bőrgyógyász segítségét.

Kérdés: 2012. június 03., 12:08; Megválaszolva: 2012. június 04., 13:08
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór