• antifoszfolipid szindroma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok! Volt ebben az evben mar ket vetelesem.Nem reg csinaltatam meg a ver eredmenyeket ahol ki mutatja hogy antifoszfolipid szindromam van! Kaptam 70%os aszpirin tablettat amelyet minden nap kell szedjek! Azt szeretnem megkerdezni hogy mennyi az eselye hogy a kovetkezo terhesseget ki tudom hordani es valamilyen mellekhatasa lesz-e a babara? Ellore is koszonom szepen!

        Dr. Szántó Antónia válasza a antifoszfolipid témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, milyen a 70%-os Aspirin tabletta, de az tény, hogy szednie kell, a terhesség kétharmadáig. Emellett heparint is adnia kell magának, terápiás adagban a terhesség során, egészen a szülés utáni 6. hét végéig. Ezeknek nem lesz mellékhatása a babára, de a kérdés akadémikus, hiszen ezek nélkül nem lenne baba. Üdvözlettel,


        Dr. Szántó Antónia, immunológus
        belgyógyász-immunológus Itt kérdezhet

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 17:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: