• Rheuma arthritis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Kérem segítsen nekem 27 éves vagyok sajnos 4 hónapja lassan minden reggel nem tudom a kezem és az ujjaimat mozdítani meg vannak meredve nagyon kellemetlen utána2-3 óra múlva javul de nem nagyon tudom hajlítani az ujjaimat! Orvosnál természetesen voltam sebészeten ott sínbe tették a kezem de semmivel nem lett jobb tovább küldtek a reumára ott az mondta az idős Doktornő ő se tudja hajlítani az ujjait nem nagy dolog aztán elküldött a nőgyógyászatra, gégészetre ahol persze minden rendben van! gyógyszert nem kaptam így csak szenvedek tovább! Kérem ajánljon egy erre alkalmas orvost mert minden napom fájdalom és 27 évesen nem szeretnék így maradni!

        Dr. Szántó Antónia válasza a rheumatoid arthritis témában

        Kedves Hölgyem, mindenképpen menjen el egy másik Reumatológushoz. Nem írja, hogy hol lakik, így nem tudok orvost ajánlani. Üdvözlettel,


        Dr. Szántó Antónia, immunológus
        belgyógyász-immunológus Itt kérdezhet

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2012. április 06., 15:14; Megválaszolva: 2012. április 11., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: