• Lehet e bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kérdésem az lenne hogy bölcsesség fog fájdalma miatt (éppen töri át az inyt ) rettentően faj a az inyem.. Erre először Ibiprofen 600-mg-ot szedtem be, de másnap nagyon rosszul lettem tolle hánytam hasmenesem volt, és úgy éreztem mintha “fejbe vágtak volna! Utána Algopyrinnel próbálkoztam, ettől kiütéses lettem, a Cataflam pedig nem hatott.. az orvos erre Tramadolt irt fel! Viszont asztmás vagyok (igaz szerencsére nagyo jó karba tartott alig van tunetem ), de ennek ellenére beszedhetem a Tramadolt? Válaszát előrre is köszönöm!

        dr. Gyulai Nóra válasza a tramadol témában

        Kedves Uram! A Tramadolt nyugodtan szedheti, az asthmáját nem fogja befolyásoni. A fogászati megoldásig tünetileg nyugodtan használhatja!


        dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Tőle szeretnék kérdezni

        dr. Gyulai Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 16., 21:26; Megválaszolva: 2019. február 20., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Drnő! 2010 óta gondozott beteg vagyok.Először seredite spray használtam, de sajnos a szervezetem nem tolerálta a sprayt( magas szemnyomás, magas cukor, magas vérnyomás, romló labor értékek miatt). Jelenleg Atimos spray, Montelokast teva...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés