• Aerius bőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! Problémám az lenne hogy pár hónapja az arcom,a fülem,kezem állandóan kipirul,ég,vörös,már azelőtt tudom hogy piros vagyok mielőtt belenézek a tükörbe.Eljutottam bőrgyógyászhoz aki azt mondta hogy ez allergia valamire,ami vizsgaidőszakban stressz hatására még fokozottabban előjön.Aerius allergiagyógyszert írt fel és egy krémet,szerencsére használ is,csak az az egy problémám jelenleg hogy amióta szedem az aerius-t nagyon gyakran fáj a fejem,ami szerepel is a mellékhatások között.Azt szeretném kérdezni hogy nincs-e esetleg egy hasonló összetételü allergiagyógyszer ami jól ehet a problémámra mint az aerius?Azelőtt évekig a xyzal-t szedtem,egyéb allergiára,pollen,por,stb de mivel a szedése közben jött elő ez a problémám gondolom azt hiába kezdeném el megint szedni..A választ előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Allergia ellenes antihisztamin hatású gyógyszerekről van szó. Ezek egy része recept nélkül is megvásárolható patikákban. Ilyenek a cetirizine, levocetirizie, loratadin, fexofenadin tartalmú gyógyszerek egy része. Az Aerius vényköteles desloratadine, a Xyzal levocetirizint tartalmaz. Gyógyszerésze segítségére lesz a választásban.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 02., 22:30; Megválaszolva: 2011. február 07., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés