• Fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Orvosok!

        Most megyek MRI vizsgálatra másodszor,szeretném megkérdezni,hogy mennyire lehet veszélyes a kontrasztanyag?Pánikolós vagyok ezért fontos számomra ez a kérdés.Válaszukat előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a MRI vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező!


        Nem kell félni és főleg pánikolni a kontrasztanyagtól. manapság már olyan tisztított és megfelelő kontrasztanyagok vannak, melyek nagyon, nagyon ritkán okoznak bajt. De ha mégis melege lenne tőle akkor is elhárítják ezt. Teház minél nyugodtabban induljon és vágjon bele, mert semmi baja nem lesz, főleg, ha ez már a második alkalom.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-24 22:55:59; Megválaszolva: 2011. október 03., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés