• tejallergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A fiam másfél éves kora óta asztmás, allergiás többek között a tejre is. Ha tejjel készült ételeket evett pl. fánkot, akkor csomót érzett a torkában és hánynia kellett. Erre Calcimusc-ot kapott, de nem volt jobb. A múlt évben a gasztroenterológiáról elküldték biorezonanciás kezelésre, de a kezelések után még rosszabb lett a helyzet. Akkor azt mondtak, hogy nem allergiás a tejre. Más orvosok szerint ez csak kuruzslás volt.Tegnap a tüdőgondozóban azt mondták, hogy a tejallergiához semmi köze, mert az kiütéssel és hasmenéssel jár, biztosan pszichésen lesznek a tünetei. Honnét tudná, hogy miben van tej vagy tejtermék ha nem otthon étkezik és nem is látja miből és hogyan készül az étel. Mi lehet ez ha nem tejallergia. Sajnos nem tud főzni és ha elkerül otthonról, hogy lehet azt kiszűrnie mit ehet, mit nem. Sok helyen már a péksütiket is tejmentesen készítik és nincs is tőle baja, de máshol tejes tésztával készülttől beteg lesz. Ennek a pszichés tünetekhez mi köze. Ő nem tudta, hogy mit hol vásároltam, Kérem szíveskedjék segíteni.! Egyébként itthon szójatejet és szójajoghurtot használok az Ő ételeihez. Köszönettel:Ercsi

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Ercsi! Vérvételes vizsgálattal tisztázható, allergiás-e a fia a tejre vagy sem. Én sem hiszem, hogy pszichés alapja lenne a tüneteinek és természetesen, okozhat a garatban duzzanatot a tejallergia! A biorezonanciára nem pazarolnám a pénzemet, egy ilyen ételallergia vérvizsgálat kb. 15000 Ft-ba kerül. Allergológiai magánrendeléseken végzik, esetleg gasztroenterológián is kérhető. A Svábhegyi Gyógyintézetben az én magánrendelésemen is le tudjuk erre venni a vért, 1 hét alatt van eredmény. Információ: www.gyerek-allergia.hu Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 28., 11:43; Megválaszolva: 2012. március 02., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: