Tárkonylikőr

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor friss tárkony
  • 5 dl pálinka
  • 1 liter víz
  • 1 kg cukor

Elkészítés:

A tárkonyt megmossuk, leszárítjuk. A pálinkát ráöntjük és lefedve, sötét helyen 1 hónapig állni hagyjuk. A cukorral és a vízzel szirupot főzünk, majd ezt a pálinkához keverjük. Beleteszünk 1 friss tárkonyágat és lefedjük. Néhány hétig állni hagyjuk, majd leszűrjük és jégkásával kínáljuk.

Hasonló receptek

Forró csoki 2.

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Reggeli energiabomba

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Dinnyekoktél

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: