Dinnyekoktél

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 75 dkg görögdinnyebél
  • 4 dl víz
  • 5 dkg cukor
  • 2 citrom (leve)
  • 8 mentalevél

Elkészítés:

A dinnye belét villával áttörjük és néhány órára hűtőbe tesszük. A vizet és a cukrot egy kis edényben felmelegítjük, hogy a cukor elolvadjon, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A dinnyét és a szirupot összekeverjük, majd hozzáadjuk a citromok levét. Poharakba töltjük, dinnyeszeletkékkel és mentalevelekkel díszítjük.

Hasonló receptek

Téli puncs

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Almaboros puncs

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Farsangolók itala

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: