Málnaszorbet

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg málna
  • 2 dl száraz pezsgő
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál porcukor

Elkészítés:

A málnát megmossuk, leszárítjuk, néhány szemet félreteszünk, a többit pürésítjük és leszűrjük. A pürét a citromlével és a porcukorral kikeverjük, majd 2-3 órára a fagyasztóba tesszük. Apró gömböket teszünk egy pezsgőspohárba, ráöntjük a lehűtött pezsgőt, beletesszük a málnaszemeket és mentalevéllel díszítjük.

Hasonló receptek

Szimfónia

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárga álom

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Almaboros puncs

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: