Flambírozott puncs
Hozzávalók:
- 1 citrom
- 25 dkg cukor
- 5 dl rum
- 5 dl erős tea
Elkészítés:
Mély tálban összekeverjük a felszeletelt citromot és a cukrot. Ráöntjük a forró teát és jól összekeverjük. A rumot megmelegítjük és egy karika citromon keresztül lassan a teába öntjük. Meggyújtjuk és lángolva kínáljuk. Amikor a láng kialudt, ismét összekeverjük.
Hasonló receptek
Citrus-joghurtital
Ital, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Forró csoki 3.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Jeges tea
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes