Zöldbabsaláta, kefirrel

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g zöldbab
  • 1 dl kefir
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál ecet
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.

Hasonló receptek

Joghurtos gyümölcssaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Téli vitaminsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Diétás burgonyasaláta

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: