Zöldbabsaláta, kefirrel
Hozzávalók:
- 150 g zöldbab
- 1 dl kefir
- 1 teáskanál mustár
- 1 teáskanál ecet
- 1 teáskanál cukor
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.
Hasonló receptek
Sajtsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós uborkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fejes saláta kapros túróöntettel
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes