Zöldbabsaláta, kefirrel

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g zöldbab
  • 1 dl kefir
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál ecet
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.

Hasonló receptek

Brokkoli-karfiol saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Cukkinis saláta gombával

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenótsaláta főtt tojással

Saláta, Könnyű

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: