Frankfurti saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg virsli
  • 10 dkg burgonya
  • 12 dkg alma
  • 4 dkg majonéz
  • 2 dl kefír
  • 5 dkg vöröshagyma
  • citromlé
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • édesítőszer

Elkészítés:

A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk és a virslihez hasonló méretűre vágjuk. A hámozott almát felszeleteljük. A majonézt elkeverjük a kefírrel,ízesítjük reszelt vöröshagymával, citromlével, sóval, borssal, édesítőszerrel és finomra vágott petrezselyemmel. Az elkészített anyagokat a mártással összekeverjük, majd pár órára hűtőszekrénybe érleljük.

Hasonló receptek

Banánsaláta

Saláta, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Capellini saláta

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás fejessaláta

Saláta, Könnyű

Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: