Magyaros rakott spagetti

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg spagetti
  • 40 dkg borjúhús
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg zöldpaprika
  • 10 dkg paradicsom
  • 6 dkg vaj
  • 3 dkg zsemlemorzsa
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés:

A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.

Hasonló receptek

Kecskesajtos brokkoli

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Tonnhal Körtepürével

Egytálétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Diós rántott sajt sárgarépás burgonyapürével

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: