Paradicsomos makaróni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 100 g fehérjeszegény makaróni
  • 150 g paradicsom
  • 20 g margarin
  • 25 g gépsonka
  • 10 g olaj kakukkfű
  • oregánó
  • fehérbors

Elkészítés:

A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és forró olajjal meglocsoljuk. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kisebb kockákra vágjuk. Felolvasztjuk a margarint, beletesszük a paradicsomot és az apró kockára vágott gépsonkát, kevés sóval, oregánóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük és megpirítjuk. Egy tűzálló tálba rakjuk a tésztát, ráöntjük a paradicsomos-sonkás masszát, a kevéske reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben felforrósítjuk.

Hasonló receptek

Főtt tészta fűszeres parajmártással

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány

Pikáns rakott egytál

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos krumpli

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: