Spenót mozzarellahálóban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • kockára vágott hagyma
  • fokhagyma
  • 10-20 dkg sonka apróra vagy csíkokra vágva
  • 10-20 dkg füstölt sajt apróra kockázva
  • 30 dkg spenót leforrázva
  • leszárítva
  • 1,5 dkg vaj vagy olívaolaj
  • bors
  • ételízesítő
  • mozzarella

Elkészítés:

A hozzávalókat (a mozzarellán kívül) egy tálban összekeverjük, a spenótot utoljára tegyük bele! Egy kerek sütőformát kikenünk olívaolajjal, beleöntjük a masszát, a tetejére pedig ceruza vastagságúra vágott mozzarella-rudacskákat fektetünk rács alakban. Maximumra előmelegített sütőben megsütjük.

Hasonló receptek

Tökfőzelék, a meleg nyárban hidegen

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lenygyel zöldbab tál

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rakott zöldbab

Egytálétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: