Velencei rántott máj
Hozzávalók:
- 40 dkg sertésmáj
- 2 tojás
- 1 dl tej
- 5 dkg reszelt sajt
- liszt
- zsemlemorzsa
- bors
- só
- olaj
Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szeljük, borsos lisztben, tejes tojásba, reszelt sajtba mártjuk, majd ismét tejes tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajon szép lassan világosra sütjük. Burgonya, saláta és rizs illik hozzá.
Hasonló receptek
Göngyölt pulykamell
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Baconbe tekert libamáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vagdalt
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes