Vagdalt

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 35 dkg sertés- vagy csirkehús
  • 1 közepes burgonya
  • 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
  • 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
  • zsiradék
  • hagyma
  • paprika
  • fokhagyma
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.

Hasonló receptek

Ünnepi töltött pulyka

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldbabos fasírt

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Joghurtban sült csirkemell

Húsétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: