Gombás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemáj
  • 30 dkg szegfűgomba
  • egy nagy fej hagyma
  • bors
  • paprika
  • petrezselyemzöldje
  • olaj

Elkészítés:

A csirkemájakat megtisztítom, majd félreteszem. Az olajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórok egy kiskanál paprikát. Beleteszem a tisztított gombát, majd egy két keverés után sózom, borsozom és rászórom a petrezselyemzöldet. Mintegy 5 perc után jön bele a máj, amellyel csak óvatosan kevergetem, hogy össze ne törjön. kb. 20 perc múlva kész. Ha a levét elfőné, kevés vízzel pótlom. Bármilyen körettel (rizs, tészta, krokett stb.) tálalható.

Hasonló receptek

Ördöngős csirkemáj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Királypaéacsinta

Húsétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Varsói saslik

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: