Varsói saslik
Hozzávalók:
- 300 g libamáj
- 150 g füstölt szalonna
- 80 g libazsír
- só
- bors
- zsálya
Elkészítés:
A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük
Hasonló receptek
Szénhidrátszegény göngyölt darálthús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás - sajtos pulykamell
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Batyuban sült halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák