Varsói saslik

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 300 g libamáj
  • 150 g füstölt szalonna
  • 80 g libazsír
  • bors
  • zsálya

Elkészítés:

A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük

Hasonló receptek

Tejszínben pácolt rántott máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Pulykamell tavasziasan

Húsétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkegombóc

Húsétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: