Alufóliás csirkemáj
Hozzávalók:
- Csirkemáj
- ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A csirkemájat nem szabad megmosni a recepthez! Só és bármi más nélkül lazán becsomagolom alufóliába és 15-20 percre beteszem a sütőbe. Kibontás után bármivel ízesíthető (só, bors, majoránna, petrezselyem, paprika stb.).
Hasonló receptek
Mustáros-spenótos csirke
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Juhtúros rántott hús
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Kacsamáj steak
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes