Alufóliás csirkemáj
Hozzávalók:
- Csirkemáj
- ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A csirkemájat nem szabad megmosni a recepthez! Só és bármi más nélkül lazán becsomagolom alufóliába és 15-20 percre beteszem a sütőbe. Kibontás után bármivel ízesíthető (só, bors, majoránna, petrezselyem, paprika stb.).
Hasonló receptek
Töltött dagadó
Húsétel, Nehéz
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mézes csirkemell kapros túróval töltve
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes