Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 15 dkg libamáj
  • bacon
  • burgonya
  • liszt
  • tojás
  • bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 50 dkg bódi szilva
  • méz
  • őrölt fahéj
  • citromlé

Elkészítés:

A melleket megtöltjük a baconba göngyölt libamájjal, fűszerezzük. Burgonyából tócsni-tésztát készítünk, ebben megforgatjuk a betöltött csirkemelleket. Forró olajban kisütjük. A szilvához a mézet felforrósítjuk, hirtelen átforgatjuk a szilvát benne, ízesítjük citromlével, fahéjjal.

Hasonló receptek

Vörösboros hátszín

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Libamáj római tálban

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Borsos csirkecomb három pürével

Húsétel, Nehéz

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: