Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 15 dkg libamáj
- bacon
- burgonya
- liszt
- tojás
- só
- bors
- szárnyas fűszerkeverék
- 50 dkg bódi szilva
- méz
- őrölt fahéj
- citromlé
Elkészítés:
A melleket megtöltjük a baconba göngyölt libamájjal, fűszerezzük. Burgonyából tócsni-tésztát készítünk, ebben megforgatjuk a betöltött csirkemelleket. Forró olajban kisütjük. A szilvához a mézet felforrósítjuk, hirtelen átforgatjuk a szilvát benne, ízesítjük citromlével, fahéjjal.
Hasonló receptek
Kéksajtos pulykacsíkok dióval
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Spenótos fasírtrolád
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Libamájjal töltött libamell
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes