Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 15 dkg libamáj
- bacon
- burgonya
- liszt
- tojás
- só
- bors
- szárnyas fűszerkeverék
- 50 dkg bódi szilva
- méz
- őrölt fahéj
- citromlé
Elkészítés:
A melleket megtöltjük a baconba göngyölt libamájjal, fűszerezzük. Burgonyából tócsni-tésztát készítünk, ebben megforgatjuk a betöltött csirkemelleket. Forró olajban kisütjük. A szilvához a mézet felforrósítjuk, hirtelen átforgatjuk a szilvát benne, ízesítjük citromlével, fahéjjal.
Hasonló receptek
Padlizsános hal
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkevacsora
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes
Karibi csirkemell
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes