Receptkereső

Tejszínes -parajos csirke

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 3 dl tejszín
  • 50 dkg parajlevél
  • olaj
  • kis fej vöröshagyma

Elkészítés:

A csirkét darabokra vágjuk, megpároljuk. A parajleveleket leforrázzuk és összevagdossuk. A megpárolt filéhez hozzáadjuk a parajt és az előzőleg üvegesre pirított hagymát. A 3 dl tejszínt hozzáöntjük, majd jól összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük. Sültburgonya illik hozzá legjobban köretként. A paraj jobb, ha friss és nem fagyasztott, mert jobban kihozza az étel a friss paraj ízét.

Hasonló receptek

Székelykáposzta

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos csirke héjában sült burgonyával

Egytálétel, Nehéz

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lencse főzelék (1 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: