Tejszínes -parajos csirke
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell
- 3 dl tejszín
- 50 dkg parajlevél
- só
- olaj
- kis fej vöröshagyma
Elkészítés:
A csirkét darabokra vágjuk, megpároljuk. A parajleveleket leforrázzuk és összevagdossuk. A megpárolt filéhez hozzáadjuk a parajt és az előzőleg üvegesre pirított hagymát. A 3 dl tejszínt hozzáöntjük, majd jól összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük. Sültburgonya illik hozzá legjobban köretként. A paraj jobb, ha friss és nem fagyasztott, mert jobban kihozza az étel a friss paraj ízét.
Hasonló receptek
Tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Keleti csirkefalatok pirított tésztával
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kagylótészta csirkehússal és gombával
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes