Receptkereső

Cseresznyeleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg cseresznye
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl víz
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A cukrot a vízben oldódásig keverjük, majd a fahéjat is hozzáadva felforraljuk. Beletesszük a kimagozott cseresznyét és puhára főzzük. A kukoricakeményítőt 1 evőkanál hideg vízben simára keverjük, majd a cseresznyéhez adjuk és összeforraljuk. Hidegen vagy melegen, az étkezés végén kínáljuk.

Hasonló receptek

Hamis gulyásleves

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Kapros-túrós cukkinileves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia zöldségkrémleves (Sopa de Farid)

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: