Cseresznyeleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg cseresznye
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl víz
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A cukrot a vízben oldódásig keverjük, majd a fahéjat is hozzáadva felforraljuk. Beletesszük a kimagozott cseresznyét és puhára főzzük. A kukoricakeményítőt 1 evőkanál hideg vízben simára keverjük, majd a cseresznyéhez adjuk és összeforraljuk. Hidegen vagy melegen, az étkezés végén kínáljuk.

Hasonló receptek

Tejszínes almaleves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Joghurtos uborkaleves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Frankfurti leves

Leves

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: