Cseresznyeleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg cseresznye
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl víz
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A cukrot a vízben oldódásig keverjük, majd a fahéjat is hozzáadva felforraljuk. Beletesszük a kimagozott cseresznyét és puhára főzzük. A kukoricakeményítőt 1 evőkanál hideg vízben simára keverjük, majd a cseresznyéhez adjuk és összeforraljuk. Hidegen vagy melegen, az étkezés végén kínáljuk.

Hasonló receptek

Zöldségleves szerecsendióval

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Újházy-tyúkleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Frankfurti leves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: