Joghurtos uborkaleves
Hozzávalók:
- 45 dkg joghurt
- 1,5 dl tej
- 1 citrom leve
- 2 teáskanál olívaolaj
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomó oregánó
Elkészítés:
A joghurtot egy tálban a tejjel simára keverjük, a többi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.
Hasonló receptek
Böjti burgonyaleves
Leves, Könnyű
Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szederleves
Leves, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséges karfiolleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes