Joghurtos uborkaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 45 dkg joghurt
  • 1,5 dl tej
  • 1 citrom leve
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomó oregánó

Elkészítés:

A joghurtot egy tálban a tejjel simára keverjük, a többi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.

Hasonló receptek

Szőlőleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Savanyú tojásleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Brokkoli krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: