Frankfurti leves

Ételtípus: Leves Nehézség:

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • egy közepes káposztának a fele
  • 6 virsli
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • fél zöldpaprika
  • fél paradicsom
  • 1 krumpli
  • 1 evőkanál liszt
  • vegeta
  • bors
  • majoránna
  • őrölt kömény
  • olaj

Elkészítés:

A káposztát vékonyan felszeleteljük és kevés olajon megsütögetjük. Rászeljük a paprikát, paradicsomot (télen akár el is hagyhatjuk), a fokhagymát, belekockázzuk a krumplit, beledobjuk egészben a megtisztított hagymát. Ízesítjük és még egy kicsit pároljuk fedő alatt. Ezután félrehúzzuk és megszórjuk a liszttel, majd vízzel felöntjük. A vége felé belekarikázzuk a virslit és készre főzzük.

Hasonló receptek

Márványsajtos burgonya krém leves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia hagymaleves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Perzsa joghurtleves

Leves, Közepes

Csontritkulás, Gluténmentes, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: