Batyuban sült halfilé

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák

Hozzávalók:

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • hal fűszerkeverék
  • 1 csomag újhagyma
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1/2 csomag kakukkfű
  • vagy szárított oregánó
  • 1/2 citrom leve
  • vaj

Elkészítés:

A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel. Duplán hajtott alufóliát vékonyan megkenünk vajjal, ráteszünk egy-egy halszeletet. Majd egyenletesen szétosztva ráhalmozzuk a szeletelt gombát, paradicsomot, hagymát, 1-2 paprikakarikát. Megszórjuk kakukk fűvel, meglocsoljuk citromlével. A maradék vajat rádaraboljuk és szaloncukor szerűen összecsomagoljuk az alufóliát. A batyukat 200 fokra előmelegített sütőben, 30-40 percig sütjük, közben 1x2-szer megforgatjuk. Tálaláskor felvágjuk a csomagokat de alufóliával együtt tesszük a tányérra.

Hasonló receptek

Csirkevacsora

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Pusztasi csirkemájas

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtkrémes sülthal filé

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: