Batyuban sült halfilé

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák

Hozzávalók:

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • hal fűszerkeverék
  • 1 csomag újhagyma
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1/2 csomag kakukkfű
  • vagy szárított oregánó
  • 1/2 citrom leve
  • vaj

Elkészítés:

A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel. Duplán hajtott alufóliát vékonyan megkenünk vajjal, ráteszünk egy-egy halszeletet. Majd egyenletesen szétosztva ráhalmozzuk a szeletelt gombát, paradicsomot, hagymát, 1-2 paprikakarikát. Megszórjuk kakukk fűvel, meglocsoljuk citromlével. A maradék vajat rádaraboljuk és szaloncukor szerűen összecsomagoljuk az alufóliát. A batyukat 200 fokra előmelegített sütőben, 30-40 percig sütjük, közben 1x2-szer megforgatjuk. Tálaláskor felvágjuk a csomagokat de alufóliával együtt tesszük a tányérra.

Hasonló receptek

Firenzei halfilé

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel

Húsétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: