Sajtkrémes sülthal filé

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet hal filé
  • 250 g krémsajt
  • tej
  • liszt
  • vaj
  • fokhagyma
  • kapor
  • snidling (opcionális)

Elkészítés:

A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.

Hasonló receptek

Mézes csirke

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Pusztasi csirkemájas

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: