Sajtkrémes sülthal filé

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet hal filé
  • 250 g krémsajt
  • tej
  • liszt
  • vaj
  • fokhagyma
  • kapor
  • snidling (opcionális)

Elkészítés:

A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.

Hasonló receptek

Töltött túrópalacsinta

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkeméjjal töltött gomba

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sült máj - libazsírban

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: