Sajtkrémes sülthal filé
Hozzávalók:
- 6-8 szelet hal filé
- 250 g krémsajt
- tej
- só
- liszt
- vaj
- fokhagyma
- kapor
- snidling (opcionális)
Elkészítés:
A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.
Hasonló receptek
Diétás vagdalt
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás csirke
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Töltött pulkanyak
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes