Csirkemájkoktél
Hozzávalók:
- 15 dkg lesütött csirkemáj
- 8 dkg párolt zöldborsó
- 3 dl tartármártás
- késhegynyi törött bors
- 15 dkg ananászbefőtt.
Elkészítés:
A csirkemájat felszeletelem és a négy legszebb szeletet félreteszem, a maradékot hasábokra vágom. A zöldborsóból félreteszek 20 szemet, az ananászkonzervből is félreteszek 12 darabot. A többi hozzávalót összekeverem a borsozott tartárral, majd koktélospoharakba osztom. A tetejére fektetem a májszeleteket, majd ananásszal és zöldborsóval díszítem. Kanalat tűzök bele.
Hasonló receptek
Cukkinikrém
Előétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hortobágyi palacsinta
Előétel, Közepes
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bundázott ráknyárs friss salátalevélen
Előétel, Könnyű
Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes