Márványsajttal sült édesburgonya
Hozzávalók:
- 1 kg édesburgonya
- 1 csokor petrezselyem
- fél dl olívaolaj
- 1 dl zöldségleves
- 15 dkg márványsajt
- 15 dkg camembert sajt
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány- és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva süssük pirosra. Forrón kínáljuk.
Hasonló receptek
Feta sajtos spenot
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos-spenótos palacsinta
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Spenótos lasagne (Húsmentes)
Vegetáriánus, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes