Joghurtleves
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1-2 uborka
- a nagyságától függ
- 1 cs. friss kapor
- 1 cs. friss menta
- szójaszósz ízlés szerint
- borsikafű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.
Hasonló receptek
Frankfurti leves
Leves, Könnyű
Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség
Citromos aszaltgyümölcs-leves
Leves, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kapros-túrós cukkinileves
Leves, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes