Joghurtleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 pohár joghurt
  • 1-2 uborka
  • a nagyságától függ
  • 1 cs. friss kapor
  • 1 cs. friss menta
  • szójaszósz ízlés szerint
  • borsikafű
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.

Hasonló receptek

Mazsolás borkrémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Zellerleves

Leves, Könnyű

Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes

Frankfurti borsóleves

Leves, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: