Joghurtleves
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1-2 uborka
- a nagyságától függ
- 1 cs. friss kapor
- 1 cs. friss menta
- szójaszósz ízlés szerint
- borsikafű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.
Hasonló receptek
Mazsolás borkrémleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Zellerleves
Leves, Könnyű
Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes
Frankfurti borsóleves
Leves, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes