Joghurtleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 pohár joghurt
  • 1-2 uborka
  • a nagyságától függ
  • 1 cs. friss kapor
  • 1 cs. friss menta
  • szójaszósz ízlés szerint
  • borsikafű
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.

Hasonló receptek

Frankfurti leves

Leves, Könnyű

Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség

Citromos aszaltgyümölcs-leves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kapros-túrós cukkinileves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: