Lecsós marhaszelet
Hozzávalók:
- 2-3 szelet marhahús (20 dkg)
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítés:
A hús szeleteket besózzuk és olajjal kikent edénybe tesszük a karikára vágott hagymával és zöld paprikával. A legkisebb lángon fedő alatt 25-30percig pároljuk. Ezután hozzá keverjük a vágottp aradicsomot és a többi fűszert. Kis vizet öntünk rá és készre pároljuk. Vigyázzunk, hogy le ne égjen. Adagonként energiatartalom:130 kcal, szénhidrát: 2,6 g
Hasonló receptek
Pelyhes-magos halvagdalt
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes
Húsos spenót (Lehme biszbanah)
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj szalonnában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes