Paradicsomgranita

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2,5 dl paradicsomlé
  • 2,5 dkg cukor
  • tabasco szósz
  • 1 dl borókapálinka
  • fél citrom

Elkészítés:

A citrom levét kinyomjuk, majd a paradicsomlével, a cukorral, 2 cl pálinkával, 2 csepp Tabascóval és csipetnyi sóval simára keverjük. Vastag fém tálkákba öntjük és 20 percre fagyasztóba állítjuk. Villával időnként áttörjük, hogy kásás állagú legyen és fél órára visszatesszük a fagyasztóba. Ismét áttörjük villával. A maradék pálinkát poharakba töltjük, erre adagoljuk a granitát és rögtön kínáljuk.

Hasonló receptek

Tárkonylikőr

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Bogyós frappé

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Fűszeres kávé

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: