Paradicsomgranita
Hozzávalók:
- 2,5 dl paradicsomlé
- 2,5 dkg cukor
- tabasco szósz
- 1 dl borókapálinka
- fél citrom
- só
Elkészítés:
A citrom levét kinyomjuk, majd a paradicsomlével, a cukorral, 2 cl pálinkával, 2 csepp Tabascóval és csipetnyi sóval simára keverjük. Vastag fém tálkákba öntjük és 20 percre fagyasztóba állítjuk. Villával időnként áttörjük, hogy kásás állagú legyen és fél órára visszatesszük a fagyasztóba. Ismét áttörjük villával. A maradék pálinkát poharakba töltjük, erre adagoljuk a granitát és rögtön kínáljuk.
Hasonló receptek
Forró csoki 3.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Epres jeges tea
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Banánturmix
Ital, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes