Bogyós frappé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
  • eper
  • málna
  • áfonya
  • stb.)
  • 10 evőkanál narancslé
  • 6 dl tej
  • cukor

Elkészítés:

A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.

Hasonló receptek

Bioital

Ital, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Eperturmix tejérzékenyeknek

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Laktózmentes, Mogyorómentes

Frissítő koktél

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: