Bogyós frappé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
  • eper
  • málna
  • áfonya
  • stb.)
  • 10 evőkanál narancslé
  • 6 dl tej
  • cukor

Elkészítés:

A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.

Hasonló receptek

Köménylikőr

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Fahéjas málnaturmix

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Mimóza

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: