Bogyós frappé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
  • eper
  • málna
  • áfonya
  • stb.)
  • 10 evőkanál narancslé
  • 6 dl tej
  • cukor

Elkészítés:

A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.

Hasonló receptek

Forró csoki 2.

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Almaboros puncs

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Paradicsomgranita

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: