Bogyós frappé
Hozzávalók:
- 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
- eper
- málna
- áfonya
- stb.)
- 10 evőkanál narancslé
- 6 dl tej
- cukor
Elkészítés:
A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.
Hasonló receptek
Köménylikőr
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tea orosz módra
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Eperturmix tejérzékenyeknek
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Laktózmentes, Mogyorómentes