Paradicsomos csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- majoránna
- só
- bors
- ételízesítő
- liszt
- olaj
- paradicsom
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és kicsit kiverjük. Kevés ételízesítővel ízesítjük és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, ételízesítővel, majorannával, borssal ízesítjük. A paradicsompürét hozzáadjuk. Lapos tűzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gomba salátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütőben átsütjük. Párolt rizst adunk hozzá.
Hasonló receptek
Boros csirkecomb
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Körtével sült csirkecombok
Húsétel, Könnyű
Gyomorbetegségek, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj bundában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes