Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg gomba
- 10 dkg húsos szalonna
- 1 nagy fej hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
- vagy fűszerkeverék ízlés szerint.
Elkészítés:
A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.
Hasonló receptek
Töltött pulkanyak
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Joghurtos csirke
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás
Sajtmártásos csirke
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes