Zöldséggaluska
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- 10 dkg sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 szál újhagyma
- 5 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evőkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.
Hasonló receptek
Sajtos burgonya
Köret, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fóliában sült hagyma
Köret, Közepes
Epebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Lángos fánk
Köret, Közepes
Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes