Zöldséggaluska
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- 10 dkg sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 szál újhagyma
- 5 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evőkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.
Hasonló receptek
Zöldbabfőzelék másképpen
Köret, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése
Köret, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldségpaella
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes