Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése
Hozzávalók:
Elkészítés:
A kenyérpor súlyára számított kb. 110-120 % mennyiségű vízzel egynemű tésztát készítünk, amelyet bő forrásban lévő vízbe szaggatunk. 5-6 perces főzés után (amikor a tészta a víz felszínére feljön) tésztaszedő kanál segítségével leszűrjük, langyos vízben átmossuk, majd lecsurgás után húsételekhez köretként fogyaszthatjuk. Megfelelő ízesítéssel (cukrozott mákkal, lekvárral, grízzel, dióval) egytálételként is tálalhatjuk.
Hasonló receptek
Fűszeres zöldségragu
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almamártás
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Fóliában sült zöldségek
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes