Petrezselyemleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • diónyi vaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 húsleveskocka
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája.

Elkészítés:

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Hasonló receptek

Paszternák krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárga leves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Fűszeres paradicsomleves

Leves, Könnyű

Cukormentes, Tejmentes, Mogyorómentes, Laktózmentes, Tojásmentes

Új keresés

Válasszon diétát: