Tejszínes csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 14-15 csirkecomb
  • 1 csomag fagyasztott mexikói zöldségkeverék (450 g)
  • 1 zacskó tejszín (0,33 l)
  • bors
  • vegeta

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, beszórjuk vegetával, sóval, borssal. Egy nagyobb tepsibe kevés olajat öntünk, majd szorosan lerakjuk az aljára a combokat. Alufóliával lefedve a szokásos módon megsütjük. Egy serpenyőben kevés vajon megpároljuk a zöldségkeveréket, majd a már kész csirkecombokra öntjük, szétterítjük rajta. Ezután meglocsoljuk a tejszínnel és visszatéve a sütőbe pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Egybesült spenótos pulykafasirt

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Gyömbéres-fahéjas máj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtkrémes sülthal filé

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: