Tejszínes csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 14-15 csirkecomb
  • 1 csomag fagyasztott mexikói zöldségkeverék (450 g)
  • 1 zacskó tejszín (0,33 l)
  • bors
  • vegeta

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, beszórjuk vegetával, sóval, borssal. Egy nagyobb tepsibe kevés olajat öntünk, majd szorosan lerakjuk az aljára a combokat. Alufóliával lefedve a szokásos módon megsütjük. Egy serpenyőben kevés vajon megpároljuk a zöldségkeveréket, majd a már kész csirkecombokra öntjük, szétterítjük rajta. Ezután meglocsoljuk a tejszínnel és visszatéve a sütőbe pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Töltött pisztráng

Húsétel, Közepes

Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Gluténmentes, Laktózmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Reszelt máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ananászos májragu

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: