Tejszínes csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 14-15 csirkecomb
  • 1 csomag fagyasztott mexikói zöldségkeverék (450 g)
  • 1 zacskó tejszín (0,33 l)
  • bors
  • vegeta

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, beszórjuk vegetával, sóval, borssal. Egy nagyobb tepsibe kevés olajat öntünk, majd szorosan lerakjuk az aljára a combokat. Alufóliával lefedve a szokásos módon megsütjük. Egy serpenyőben kevés vajon megpároljuk a zöldségkeveréket, majd a már kész csirkecombokra öntjük, szétterítjük rajta. Ezután meglocsoljuk a tejszínnel és visszatéve a sütőbe pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Sajtkrémes sülthal filé

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Sajttal töltött tárkonyos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Májas lepény

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: