Patiszongulyás
Hozzávalók:
- 2 kisebb patiszon
- 3 zöldpaprika
- 2 vöröshagyma
- 4 paradicsom
- 40 g olaj
- 20 g simaliszt
- ecet
- só
- cukor.
Elkészítés:
A patisszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük. A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.
Hasonló receptek
Parajlepény
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes
Píritott zöldségek rizzsel
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldborsó pirított gombával és sajttal
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes