Pulykamell tavasziasan
Hozzávalók:
- 10 dkg pulykamell filé
- 1 tojás
- liszt
- zabkorpa
- só
- bors
- 1 kis fej brokkoli
- 1 evőkanál margarin
- ételízesítő
- petrezselyem
- olívaolaj
Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal bekenjük. Lisztbe és zabkorpába forgatjuk. Bő olajban kisütjük. A brokkolit a margarinnal megpároljuk, kevés vizet öntünk alá, megszórjuk ételízesítővel és apróra vágott petrezselyemmel. Rózsáira szedjük és a hússal tálaljuk.
Hasonló receptek
Mézes csirkemell kapros túróval töltve
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sajtos-tejszínes rakott pulykamell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemáj tejszínes gombamártással
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes