Verseny téma

Ezekre figyeljen, ha allergiásként indul futóversenyen

Budai Allergiaközpont - Dr. Augugusztinovicz Monika, fül-orr-gégész, allergológus

Az edzettség mellett az aktuális pollenhelyzet és időjárás is hatással lehet a teljesítményére. Dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, allergológus néhány pontban összefoglalta, mire figyeljünk a verseny előtt.

Az egészségtudatosságra nevel a Semmelweis Egészségverseny

WEBBeteg - T. A., újságíró

Második alkalommal szervezték meg a középiskolásoknak szóló Semmelweis Egészségverseny döntőjét, amelynek március végén a Semmelweis Egyetem adott otthont. A győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumból három csapat is indult, és az ÖKO-Párt nyert.

Futás az egészségért

Több mint TestŐr

A futás a 21. század őrülete, és nem csak Magyarországon, hanem mindenhol a világon. Immár 20. alkalommal rendezték meg a Coca-Cola testébresztő program szervezésével a női futógálát.

Tour de Gyömrő

Port.hu

Gyömrőn a helyi Giant kerékpáros szakosztály szervezésében immáron 18. alkalommal várják a kerékpározás szerelmeseit amatőr versenyre illetve családi napra. Ovisoktól a seniorokig, 500 méteres távtól a 20 kilométeresig lehet rajthoz állni a vasárnap délelőtt startoló versenyen.

Csütörtökig lehet jelölni az Év Védőnője díjra

Független Hírügynökség

A családokért, gyerekekért legtöbbet dolgozó, lelkiismeretes védőnőknek hirdetett versenyt a Magyar Védőnők Egyesülete. A szakembereket csütörtökig jelölhetik a szülők és gondozottak. A győztes 250 ezer forintos díjat kap a Védőnők napján.