Szexuális vágy csökkenés

Tisztelt doktornő! Az utóbbi időben izomgyarapítás céljából elkezdtem egy Stanazol-ol kúrát (Anabolikus szteroid) . Ami 35- szem után abba is maradt mert éreztem, hogy csökkent a szexuális aktivitásom.Jártam urológusnál aki csináltatott labor-t és a következő hormon értékek voltak rajta: Tesztoszteron: 17, 4 nmol/l Ref érték: 8, 4-28, 7 FSH: 16, 2 mIU/ml 1, 4-18, 1 LH: 7, 5 mIU/ml 1, 5-9, 3 Prolaktin: 132, 4 mIU/l 45-375 TSH: 0, 853 mUI, l 0, 55-4, 78 FT4 12, 77pmol/l 11, 5-22, 7 FT3 5, 68pmol/l 3, 5-6, 5 Néha úgy érzem hogy a heréim kisebbek, zsugorodottá is válnak. (Ez az állapot egy hónapja tart) Mit tehetek, vagy kit kellene felkeresnem? Vagy esetleg magától is visszarendeződhetnek mind a potenciális, mind a here problémáim?

Dr. Fáklya Mónika válasza testépítés témában

Tisztelt kérdező!

A stanazololt el kell hagyni. Néhány hét után kontroll labor szükséges. Többnyire spontán rendeződik a probléma amit ez a gyógyszer kiváltott.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. november 02., 19:48 ;Megválaszolva: 2015. november 08., 17:36
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy laboreredmény
Üdvözlöm, Laboreredményem a következő: TSH - eredmény: 2,5700 mU/l (referencia tartomány: 0,4000 - 4,0000) Szabad T4 - eredmény 14,80 pmol/l...
Nornalis érték ?
Tisztelt Doktornő! Hónapok óta nyomást, csomót érzek a nyakamban, illetve enyhén be van a torkom is gyulladva. Voltam orvosnál, pajzsmirigyre vagy...
Hashimoto - babavállalás
Tisztelt Doktornő, évek óta ismert Hashimoto és IR. Diéta és mozgás mellett IR sokat javult, gyógyszert sem kellett szednem. A pajzsmirigyet évek...
Pajzsmirigy UH lelet
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyám az alábbi pajzsmirigy ultrahang leletet kapta. Sajnos javaslatot, és diagnózist nem tartalmaz , amit a háziorvos sem...
Inzulinrezisztencia?
Tisztelt Hölgyem/Uram! Folyamatos súlyproblémáim miatt vettem igénybe dietetikus segítségét az elmúlt jópár évben kisebb-nagyobb sikerekkel. A...